• Suurkuvatulostimet
  Valokuvantarkkaa rullatulostusta
 • Suurkuvatulostimet
  myös suurille leveyksille
 • Suurkuvamateriaalit
  Kaikille tulostusmenetelmille
 • Sitomomateriaalit
  Kirjatuotannon perustuotteet
 • Laitteet
  Fujifilm JetPress 750 arkkipainokone
 • Laitteet
  MGI digitaalinen arkkipainokone
 • Painokoneet
  KOMORI

Kolme uutta ContiAir painokumia

Entistä parempia painotuloksia

ContiTech on kehittänyt CONTI-AIR® -sarjaan kolme uutta, entistä paremman painotuloksen mahdollistavaa painokumia - ENTROPIA-TR 2, NEON-TR ja STRATOS. Kumit valmistetaan Saksassa.

ENTROPIA-TR 2: Air2 -teknologiaan perustuva painokumi sanomalehtipainoille

ContiTech Elastomer Coatings on kehittänyt sanomalehtipainoille CONTI AIR® -teknologiaan ja innovatiiviseen suunnitteluun - ns. Air2 -teknologiaan - perustuvan painokumin. ContiTechin insinöörit ovat varustaneet tämän ENTROPIA-TR -painokumin seuraajan ylimääräisellä, päällyspeitteen alle sijoitetulla joustavalla kerroksella. Air2 -teknologia mahdollistaa hyvän tuloksen lyhyemmissäkin radanvedoissa, jos työ sitä vaatii, kuten valta-akselittomissa ja satelliittirakenteisissa painokoneissa. Sama koskee myös kriittisempiä radanvetoja kumilta kumille painettaessa.

ENTROPIA-TR2 -painokumin ainutlaatuinen suunnittelu mahdollistaa sen huolettoman käytön perinteisissä valta-akseliohjatuissa painokoneissa. Olosuhteet pysyvät vakiollisina, koska painokumin pintavajoaman on poikkeuksellisen pieni - mikä on tyypillinen ominaisuus sanomalehtipainoissa käytettävissä CONTI AIR® -painokumeissa.

Suunnitteluratkaisun etuihin kuuluu sekin, että lämpötila ei juuri nouse painamisen aikana, mikä on lisännyt jatkuvasti uuden painokumin kysyntää coldset-painotaloissa. "Ajolämpötilat ovat erittäin alhaisia, mikä vähentää huikeasti paperin aaltoilua, nukkaantumista, värin leviämistä ja muita, sanomalehtipainamisessa tyypillisesti esiintyviä ongelmia", kertoo Sven Speier Contitechiltä Myöskään nykyaikaisempi painokonerakenne ei tuota ongelmia. ENTROPIA-TR2 -painokumilla voidaan varmistaa tasainen energiakulutus ja muuttumattomat tuotanto-olosuhteet valta-akselitonta ohjaustakin käytettäessä.

ENTROPIA-TR2 -painokumin lanseeraaminen on ContiTech Elastomer Coatings -yhtiölle osa CONTI-AIR® coldset -sarjan loogista kehityskulkua. Tämä innovatiivinen ja kestävä tuote vastaa ihanteellisesti sanomalehtipainojen vaatimuksiin offset-tuotannossa.

 

NEON-TR: Heatset-painokumi - taipuu moneen formaattiin

Toinen ContiTechin kehittämä uusi painokumi on CONTI-AIR®NEON-TR. Tämäkin tuote perustuu innovatiiviseen Air2 -teknologiaan - siis painokumikonseptiin, jossa painokumi koostuu kahdesta joustavasta, eripaksuisesta kerrosta.

Painokumia voidaan käyttää kaikille eri paperiformaateille ja se on osoittautunut erityisen sopivaksi suurikokoisten arkkien painamiseen. Painojälki on erinomainen ja väriä on paperin molemmilla puolilla tasaisesti. Painokumin pinta on käytännössä likaa hylkivä, mikä estää pölyn ja värin leviämistä - myös paperin toisella puolella.

NEON-TR -painokumin pintarakenne soveltuu täydellisesti pitkiin ajoihin. Paperiradan tukoksia ei juurikaan esiinny, joten painokumia voidaan käyttää keskimääräistä pidempään "pesemättä". Tämä estää tehokkaasti myös heatset-prosessille tyypillisten ongelmien syntymistä, kuten kummittelua ja pisteen häviämistä. Lopputuloksena on tarkempi painojälki ja parempi tuottavuus myös pidempiaikaisessa käytössä.

 

STRATOS: Uusi painokumi UV- ja vesipohjaisille lakoille

Uusi CONTI AIR® STRATOS -painokumi sopii ihanteellisesti erilaisten lakkaussovellusten käyttöön, erityisesti pakkauspainatuksessa. Spottilakkojen kysyntä kasvaa niin luetteloiden, esitteiden kuin pakkausmateriaalien korkealaatuisessa painatuksessa. Kuva-alueita korostetaan spottilakkojen avulla ja myöhemmin liimattavaksi tarkoitetut alueet jätetään lakkaamatta.

Liimausta varten varattavien alueiden asemointi STRATOS -kumikankaalle on ongelmatonta. Ne voidaan leikata helposti kumikankaaseen ja poistaa myöhemmin - joko käsin tai automaattileikkurilla .

CONTI AIR® STRATOS -painokumin käyttö antaa painoprosessissa tasaisen lakkaustuloksen. Se varmistetaan ajamalla painovärin päälle polymeerikerros, joka on kehitetty helpottamaan erityisesti vesipohjaisten dispersio- ja UV-lakkojen siirtämistä. Se mahdollistaa erinomaisen kiillon ja estää värin leviämistä.

STRATOS kehitettiin UV-lakkaussovelluksia varten. Tästä johtuen sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu hyvä UV-lakkojen sisältämien aineiden kestokyky ja sama koskee puhdistusaineita.

 

Patentoitu, taipuisa painokumi vauhdittaa heatset-tuotantoa

"Täydellistä painamista" - ContiTechin uudet, teräspohjaiset painokumit vievät kehitystä eteenpäin vaikuttavan värintoistonsa ja -tarkkuudensa ansiosta. ContiTech lanseeraa kaksi hyvin erilaista painokumia: CONTI AIR® STEEL HF 10 heatset-painokoneille ja CONTI AIR®STEEL CE 11 coldset- painokoneille.

Contitech on kehittänyt maailman ensimmäisen taipuisan painokumin, CONTI AIR® STEEL HF 10, jonka patentoitu prosessi tuo käyttäjälle useita etuja. Painokumi taipuu levysylinterin kiinnityskanaalin reunan ympäri tiiviisti, jonka ansiosta kanaalin leveydeksi jää vain 0,5 mm. Tämän seurauksena painokoneen värähtely on hyvin vähäistä. Kun sylinterikanaali on äärimmäisen pieni, se mahdollistaa koko painatuspituuden hyödyntämisen ja huomattavat säästöt paperin kulutuksessa. Kapeampi lukitusura ehkäisee lähes täydellisesti sylinterinjäljet. Se on kiinnityskanaalin erinomaisen suunnittelun ansiota. Suuremmat painonopeudet ovat nyt mahdollisia. Metalliset painokumit ovat osoittaneet käytettävyytensä erityisesti kuivaoffsetissa.

CONTI AIR®STEEL CE 11 on suunniteltu erityisesti coldset-painokoneille. Se tarjoaa erinomaista värintoistoa ja luotettavaa paperin siirtokykyä. Lukitusurat ovat huomattavasti kapeampia kuin kankaista valmistetuissa painokumeissa, mikä rajoittaa värähtelyä painokumin pyöriessä paperin ylitse. Uutena ominaisuutena on lämpöfolion sulattaminen painokumin takapuolelle. (Folio oli vain liimattu edeltävän mallin, STEEL CE 11, takapuolelle.) Folio parantaa olosuhteiden vakiollisuutta koko painoprosessin läpi. Paperi kulkee äärimmäisen tasaisesti ja yksittäiset painovärikerrokset tarttuvat erinomaisesti, koska painokumi siirtää paperin niin luotettavasti. Paperitukokset ovat vähentyneet, samoin kuin rypistymisjäljet. Myös paperipölyä on muodostunut minimaalisen vähän. STEEL CE 11 on ihanteellinen 4-high -sekä satelliittiyksiköille.

Koska teräspohjaisessa painokumissa tarvitaan vain yksi kangaskerros, siinä on vastaavasti suurempi joustava kumikerros varmistamassa optimaalisen painotuloksen. Itse kumikerros on vulkanoitu pysyvästi kiinni metalliin. Koska teräksisessä CONTI AIR® -painokumissa on vain yksi kangaskerros, pintavajoama on vastaavasti hyvin pieni. Painaja voi siis luottaa siihen, että painokumin paksuus säilyy vakiona ja se käyttäytyy painokoneella asiallisesti myös pidempiaikaisessa käytössä.

 

Ekotehokas CONTI AIR® HC -sarja antaa parempaa kustannustehokkuutta

ContiTech satsaa ekotehokkuuteen yhdellä maailman ympäristöystävällisimmistä painokumeistaan. CONTI AIR® HC -linja ("High Compressibility") on luonut jo vuosia ympäristötehokkuuden standardeja ja oli keskeisessä roolissa myös tämän huipputeknologiayrityksen Drupa-esityksessä. Ympäristöystävälliset tuotteet ovat totisesti kysytympiä kuin koskaan ennen - ja sama pätee myös painokumiteollisuudessa. ContiTech Elastomer Coatings -liiketoimintayksiköstä on tullut maailman ensimmäinen offset-painokumien valmistaja, joka on onnistunut tuottamaan offset-painokoneissa käytettäviä standardipainokumeja lähes liuotinvapaassa kalenterointiprosessissa.

"Liuottimien käyttö on vähentynyt absoluuttiseen minimiin HC-linjan painokumien valmistuksessa. Painokumit sisältävät vain kolme prosenttia siitä liuotinmäärästä, joka painokumeista keskimäärin löytyy. Vastaavaa tuotetta ei löydy muualta maailmasta", KTA:sta kerrotaan HC-linjan painokumien etuna on myös erittäin vahva joustava kerros, joka varmistaa tehokkaamman palautumisen äärirajoille rasitettaessa, sekä estää ryppyjen muodostumisen paperiin. Tästä ei seuraa vain pidempää painokumin käyttöikää, vaan myös entistä parempaa painolaatua.

Lisätietoja:
Simo Kanniainen at kta fi

KTA 24.9.2008

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • linkedin

2020


Uusi i1Pro mittari


Winter ylivetomateriaalit


KTA Academy esittää

2019


KTAn Joulutervehdys Lastenklinikan kummien kautta


Erittäin nopea Eco Perfect Dry offsetpainoväri hubergroupilta


Calderan 10 version tuki loppuu


Epson julkaisee ensimmäiset 12 värin tulostimensa


Pantone päivitys


Pakkauspäivät


Tervetuloa demopäiville KTA-Worldiin Tuusulaan


Kolmas Fujin JetPress Straub Druck & Medien AG:lle


Uusi i1Pro3 esitelty Barcelonassa


Tervetuloa demopäiville KTA-Worldiin


Uusi LED päivänvalokaappi Justilta kesähintaan


UUSI paloturvallinen Roll-Up materiaali


Kaksi uutta Epson mallia tehotuotantoon


Sano hyvästi leikkuuongelmille


Fespa 2019 EPSON SureColor kampanja


UUSI - Acuity LED 40 tasotulostin


Epson musteiden hinnankorotus


Fujifilmin Acuity -sarjaan UV LED -tulostimia


H-UV offsetpainokoneiden markkinajohtaja - Yli 1000 Komoria asennettu


Eskolla pakkaus- ja myyntitelinetuotanto tehokkaaksi


Tavataanko Tukholmassa

2018


KOMORI se on ihmeitä täynnä


3 vuoden takuulaajennus Epson SureColor SC-P sarjan tulostimille


Mariehamns Tryckerille MGI Meteor 8700 XL+


Etikettien omatoiminen tulostus lisääntyy


Tervetuloa demopäiville KTA-Worldiin Tuusulaan


KTA on Komorin uusi koti


Just Normlicht Modulivaloperhe kasvaa


Digitaalisilla MGI JetVarnish 3D ja EVO laitteistoilla erotut joukosta


SwissQprint uudisti materiaalinsyöttöä


Fujifilmiltä uusi painoväri elintarviketeollisuudelle ja Jet Press 720 digipainokoneelle


KTA PacTecissa osastolla 6 k 90


Uutta SwissQprintiltä


KTA toimitti ensimmäisen Fujin Onset tehotuotantotulostimen


Uusia sävyjä kirjankanteen


Fujilta uusi levy Superia LH-S2 lisää tulostimen tehoja


Lets meet in Berlin 15.-18.5. on Fespa Exhibition


HDX Newsspeed levyprosessori ja sen ACS pesuautomatiikka sanomalehtipainoille


SwissQ Nyala on Euroopan suosituin suurkuvatulostin


Nimitysuutinen


Tunnistatko ongelmia työnkulussasi?


Autoteippauksia Epsonilla


Esko avasi suurkuva innovaatiosivuston

2017


Tarvitsetteko Peilikalvoa tilasisustukseen


Pyroll Pakkaukselle Pantonen sertifikaatti


Nopeasti kuivuva RollUp materiaali EcoSolvent tulostimille


MGI Video JETarnish 3D


SUPERIA PRO-T3 –levy on nyt SUPERIA ZP


ESKO : Labels Simplified LabelExpon osastolla 3 C 50


Tarjolla tietoa ja taitoa tuloksentekoon KTAn Demopäivillä


Perinteiset Demopäivät KTAssa 6.-7.9.


Ensimmäinen täysautomaattinen levylinja Flexotuotantoon: Evo 5 Fusion E


Fuji myi rönsyjä pois


Hubergroup on luopunut koboltin käytöstä offsetpainoväreissään


Epson SureColor liuotintulostimet markkinajohdossa


Onset B1 esillä Fespassa 8.-12.5.2017


Epson SureColor SC-P5000: paras valokuvatulostin


Esko Fespa-messuilla


Epson Fespa-messuilla


Epson tulostimen ostajalle lisätakuu


ColorCert laadunvalvontaohjelmisto


Näppärä kuvioleikkuri tarra-arkkituotantoon


Uusi ilme magneettimateriaalilla


Nopeasti kuivuva elintarvikepakkausväri


Epsonin uudessa vedos-, valokuva- ja taidetulostimessa erinomainen värintoistotarkkuus

2016


Joulutervehdys


Uusi työkalu: PantoneLIVE Visualizer


UUSI ArtiosCAD Display Store


Kymmenen värin SureColor SC-80600 – tulostimella nyt Pantone sertifiointi


PressSIGN versio 8 on julkaistu


Uusin Piste sähköisenä


MeasureColor, pakkauspainamiseen uusi laadunvalvontaohjelma


Hostmannin arkkioffsetvärit KTA:lle


Uusi Acuity LED 3200 R


Uusi NELAn Plate On Demand konsepti


Jaakkoo-Taara uudisti laitekantaansa


KTA päivystää Fujin osastolla A 25 hallissa 8B


Painamisen uusi ISO standardi on julkaistu


Pantonelle 122 uutta väriä


eXact mittarin ohjelmapäivityksiä


Epsonilta kolme uutta EcoSolvent tulostinta

2015


KTA on ostanut XES Oyn liiketoiminnan


KTA lisää muskeleita


KTA-Cortex Oy huolto hakee huoltopäällikköä


Suurkuvan Demopäivät KTA:ssa 9.-10.9.2015


Epson SureColor liuotintulostinkampanja


Uusi Flenex vesipestävä flexopainolaatta Fujilta


Acuity Vybrant F1600


Euromedian uutuuksia


Folex esillä Fespassa osastolla W14 hallissa 9


Tervetuloa FESPA mesuille Kölniin 18.-22.5.


Tavataan Fespassa 18.-22.5.


Uusi palvelukonsepti KTAn ja Delta E yhteistyöllä.


Brilliantan Fancy malliston uudet sävyt


pressSIGN lisenssejä on toimitettu jo 5000 kpl


Fujin uusi IPAfix korvaa IPAn

2014


Acuity LED 1600 White Paper


Drupa 2016 loppuun myyty jo nyt!


Fuji PressMax tuotteissa kattava valikoima Joutsenmerkki kelpoisia kemikaaleja


Tervetuloa Fujin APTCenteriin


KTA esittelee IFRAssa 13.15.10.2014


Tervetuloa uuden Xerox Versant 2100 painokoneen julkistukseen


Premium Roll-Up Folexilta


Fujifilm hakee kasvua uudella tehokkaalla Acuity F -suurkuvatulostimella


Uusi Eizo ColorEdge CG277W LED monitori ammattikäyttöön


X-Riten ilmainen web-koulutus ISO väristandardin eri M-arvojen käytöstä


Tavataan Fespassa 20.-23.5.


Uusi Xerox Versant 2100 Press


Xerox IJP 2000 -suurkokotulostin KTAn valikoimiin


X-Rite ColorTRUE, täydelliset värit nyt myös mobiililaitteisiin


Graphtec leikkurit KTAn valikoimiin

2013


PantoneLIVE ja GMG sopivat yhteistyöstä


Brilliantan Dubletta malliston uudet sävyt


Tervetuloa FESPA mesuille Lontooseen 25.-29.6.


Fuji Acquity LED - Suurkuvatulostinten edelläkävijä kelpasi Nykypainolle


Tervetuloa FinnGraf 2013 messuille


Itsejäljentäviä lomakkeita laserilla?


Fujifilm avasi uuden värituotantolaitoksen


Fujin Pressmax tuotteet sopivat elintarvikepakkausten painamiseen


Neljä uutta suurkoon UV-tulostinta Acuity Advance Select-tuoteperheeseen


Kaksi Jet Press 720 -digipainokonetta Eurooppaan

2012


Fujifilmin uuden sukupolven XMF-työkulku voitti merkittävän palkinnon


USA:n painoteollisuus uuteen uskoon - Painoteollisuus rakennemuutoksessa


X-Rite InkFormulation 6.1 ja Color Quality 6.1


KTA ja Graphic Metal yhteistyöhön


Acuity Advance Select - Fujin uusi uv-mustesuihkutulostin


KTA ja Trelleborg solmivat painokumien edustussopimuksen


Pantone Plus 336 uutta värisävyä


Voitto Savolainen KTA:n toimitusjohtajaksi


Fuji Lo-chem tuoteperhe laajeni


Fujin FLH-Z (ZAC) Thermal levyprosessori


Fujin uusi tehokas fleksotulostin FLENEX DLE nostaa tuottavuutta


Ilford -vanha tekijä palaa kehiin


Uusi suurkoon UV-tulostin on INCA ONSET S40 i


Web-to-print!Vapauttava Fujin työkulku - valitset itse miten haluat toimia!


Uusi Fuji Acquity LED 1600 UV-tulostin on luokkansa paras


Tulevaisuuden mittari on - eXact


Epsonilta uutuus liuotintulostukseen


Uusi i1Pro 2 mittari X-Riteltä


Uusi B2 digitaalinen muistesuihkupainokone pakkauspainoille


Uusi paperi karttatulostukseen: Map&Guide paper


Painovärit palaavat KTA:n tuotepalettiin!


Öhrlingille Xerox Web Services nettitilausjärjestelmä


Painotalo Seiskalle Fuji XMF 4-up työnkulku


PunaMustalle XMF Complete työnkulkujärjestelmä


Printixille uusi Xerox 700i


Lönnbergille Fuji Acuity Advance HS HD3545X2


X-Rite EasyTrax ja InteliTrax automatiikkaa painosaliin

2011


JetPress 720 lanseerattiin Japanissa - "parempi kuin offset"!


Fujin tuulivoimala Tilburgissa käynnistyi


Uusi painolevy FUJI Brillia HD PRO-T3


Vieläkin vihreämpi Eska Board - kaasulaitos rakenteille?


Tabletin haastaja


Fujin XMF Remote R7 -järjestelmään iPad käyttöliittymä


Uudet painokumit Conti-AIR ® 7 PLUS ja Conti-AIR ® UV PLUS


Fujin uusi Acuity LED 1600 suurkuvatulostin


Värihallintakoulutusta netissä


X-Rite värinhallinta ja uusi Mac OS Lion


Epson Stylus Pro 4900 on vuoden paras vedostustulostin


Uudet ColorMunki Display ja i1Display Pro heti varastosta


Täysi turva Epson CoverPlus -takuulla


Uusi suurkoon UV -tulostin, Inca Onset S40


KTA:n Sanomalehtipäivät 3.5.2011


ContiTech suuressa ekoinnovaatiokisassa


Xerox Colotech+ Coated papereilla näyttäviä tuloksia


Fujifilmin Uusi digitaalisen painamisen huippukeskus

2010


Xerox Colour 550/560 -tulostin


Uudet värinhallintapaketit X-Ritelta


Osta Xerox Colotech+ tulostuspaperia digipainatukseen


Fujifilmin uusi offset-painolevyjen tuotantolinja otetaan käyttöön Tilburgissa vuoden 2012 alussa


Tule juhlimaan kanssamme


Fujifilm suorakaiverrus Flexo CTP järjestelmä


Uusi kohdellakkakumi Conti-air Smart Coat


Bodoni inkWIZE ohjelmalla säästät värinkulutuksessa painolaadusta tinkimättä.


Suositusta painon pressSIGN laadunvalvonta-ohjelmasta uusi versio.


EIZO ColorEdge CG243W sai TIPA 2010 palkinnon paras Photo Monitori


Eizo ColorEdge CG245 ensimmäinen automaattisesti kalibroitava monitori kuvienkäsittelyyn


Katso kuinka Eizo monitorit valmistetaan


Fujifilm laajentaa XMF -työnkulkua Web2print -sovelluksella


Nykypainolle Fujin Luxel V-6 CTP


St.MichelPrintille Lüscher Xpose! 180 CTP


Paperin hinta nousussa


KTA-Data Oy:n nimeksi KTA-Cortex Oy


Uusi Fujifilm Acuity Advance HS UV mustesuihkutulostin


Fogra sertifioituja Just Normlicht katselulaitteita ja valaisimia


Fujifilm ja IBM kehittivät 35 teran tallenmusmedian

2009


Personoitavat Digiboard kotelot Xeroxilta


Fujifilm Dimatixin voittokulku jatkuu


Xeroxin PhotoKiosk Leville KTA:lta


Lähes 200 kävijää Syysnäyttelyssä


Lehtisepät Oy vähensi 70% kemikaalien kulutusta Fujifilm Brillia PRO-VN -levyllä


Englantilaisen Showprint yrityksen käyttäjäkokemukset ja kommentit Epson GS6000 tulostimestä


Uusin Pistelehti on postitettu


EIZO julkisti ColorEdge CG243 monitorin Still ja broadcast kuvatuotantoon


ColorChecker Passport uusi kätevä targetti valokuvaajille


Hermekselle Fuji Luxel T-6300S CTP


Dialab OY:lle suomen ensimmäinen Epson GS6000


Pertinax Oy:lle ensimmäinen Fujifilm Acuity Advance UV -tasotulostin


Uusi versio pressSIGN painon laadunvalvontaohjelmasta esitellään Print 09 -messuilla Chicagossa


Blackmagic osaa hyödyntää uutta Apple Mac OS X 10,6 Snow Leopardia


Verkkolaskuja KTA:sta


Fuji Pressmax pakkausten optimointi


Fuji selkeyttää levyterminologiaa


Uusi Xitron Navigator Elite Workflow Harlequin työnkulku


EPSON GS6000 valittiin TIPA 2009 kilpailussa parhaaksi Large Format tulostimeksi


CONTI-AIR® painokumien tuotantolaitokselle DIN ISO 9001 sertifikaatti


Uusia personoitavia kampanjatuotteita Xeroxilta


Takuukuljetukset KTA:sta varmistavat tuotannon!


X-Riteltä edullinen painon densitometri


Vuotuisten taitajakisojen tulokset


Xitron Navigator Harlequin RIP v.8 nyt myös Mac OSX:ille


Fujifilm Acuity HD2545 UV tulostin nyt saatavana myös isommalla tulostuspöydällä


KTAn lahjoitus Itämeren puhdistukseen


Xerox laite- ja materiaaliuutisia


Fuji investoi tuulivoimaan

2008


Epsonilta ilmainen Mirage Premium Edition -ohjelmisto


Fujin XMF C-Fit automatisoi kuvankäsittelyä


Uusin Fuji NewsLine


pressSIGN sivusto avattu


PARMETOL SL 60 kostutuksen desinfiointiin


Nyt Xerox digipaperit KTA:sta


IFRA uutiset


Uusi CTP levy Fujilta


Kolme uutta ContiAir painokumia


Testaa värinäkösi !


Eye-One sarja uudistuu


Painolevyjen ekolaskuri


KTA mukana Serpa 08 messuilla 7.11.2008


Kirjapaino Öhrlingille Fujifilm XMF-työnkulku


Laine Direct tilasi uuden Fuji Luxel V6 CTP-levytulostimen


Markprintille XMF-työnkulku


Fujifim XMF-työnkulku liitettynä HiFlex MIS-järjestelmään ja CoRes-rasterointi Latviaan


Reach ja KTA-Yhtiöt, mistä on kyse?


EyeOne uutisia


Xrite julkistaa VipFLEX 2 mittarin


KTA uusii kirjansidontapaperinsa


Fujifilm julkistaa Drupassa digitaalisen inkjet-painokoneen


KM Yhtymälle lisää ArtPro -työasemaohjelmia


Eskaboardille FSC ympäristömerkki


Tuorein Piste-lehti on painettu FujiFilmin TAFFETA-rasteroinnilla


PunaMusta Tampereelle Fuji Luxel Vx-9600 MAL


Kiuruvedelle Fuji Luxel Vx-9600 MAL CTP


KTA puhtaamman Itämeren puolesta


Ympäristön kuormitus on vähäistä Fujin PRO-T levyllä


Dynastrip 5.1 tukee pitkiä tiedostonimiä


Haemme palvelukseen Huollon koordinaattoria / varaosamyyjää


Käpyläprintille Xerox Docu Color 8000AP


ArtPrint Kokkolan lehtipaino uusii levytulostusjärjestelmänsä


Kostutusvesien värit yhtenäisiksi


KTA:n ohjelmistotarjonta laajenee EskoArtworks:lla


Dynagram uudisti donglepolitiikan

2007


PrintCity ja FujiFilm yhteistyöhön Drupassa


myPANTONE™ palettes -ohjelma ladattavissa ilmaiseksi


Tupaantuliaisissa kävi yli 200 vierasta


Digitaalinen nippimittari


Eizolta 30 CG301W ColorEdge sarjaan


Uusi Blackmagic näyttövedostus


Uusi versio DynaStrip 5.0 asemointiohjelmasta


Printix Oy:lle Xerox DocuColor 260


Kaksi Fuji CTP laitetta PunaMustalle


FujiFilmistä Xerox-jälleenmyyjä Euroopassa


Täyden teräväpiirron Eizo FlexScan® HD2441W


Fujihunt on nyt Press Max


Uusi FujiFilm XMF-työnkulkuohjelmisto


KTA muuttaa 23.3 perjantaina


Suomenmaa tilasi toisen CTP:n


Polytypos uusi CTP tulostimensa


KTA muuttaa Kiloon