• LAITTEET JA OHJELMAT
  Fujifilm, Esko, Kongsberg, XMF, Acuity, X-Rite, ArtiosCAD, Artpro+
 • LAITTEET JA OHJELMAT
  Suurkuvatulostimet
 • LAITTEET JA OHJELMAT
  MGI arkkitulostimet, viimeistelylaitteet
 • PAINOKONEET
  Komori
 • PAINOKONEET
  Fuji Jetpress
 • Ohjelmistot
  Ohjelmistoja painoalan ammattilaisille
 • Leikkurit
  Kongsberg tasoleikkuri

Acuity F

Fujifilm Acuity F on suositun Acuity tulostinperheen tehokkain tasotulostin. Acuity F:n suurin tulostusnopeus on jopa 155m2/h - Acuity F on rakennettu todelliseksi tuotannon työhevoseksi.

Acuity F on omimmillaan kovassa tuotantokäytössä, mutta yhtälailla siltä onnistuu hyvin läheltäkin katseltavat tulosteet. Valkoisen värin lisäämällä Acuity F:n sovellusmahdollisuudet laajenevat entisestään avaten tulostusmahdollisuudet värillisille ja läpinäkyville materiaaleille. F sisältää kaikki Acuity Select alustan edut, sisältäen erittäin korkean kuvanlaadun, luotettavuuden sekä monipuolisen ja helpon käytön, mutta se on optimoitu erittäin tuottavaksi tasotulostimeksi vain levymateriaaleille.

Acuity F ominaisuuksia

Jatkuva keskeytymätön tuotanto - Acuity F esittelee Dual Print Zones ratkaisun. Molemmilla on täysin oma imujärjestelmänsä. Keskeytymätön tuotanto on mahdollista, sillä voit ladata toiseen päähän levyjä, samalla kun tulostin tulostaa toisessa päässä oleville levyille. Aikaisemmista Acuity tasotulostimista poiketen, tuplakokoinen pöytä on vakiona.

Automaattinen kohdistustappi järjestelmä - Acuity F sisältää materiaalin kohdistustapit, joita voidaan hallita automaattisesti tai manuaalisesti. Kohdistustapit mahdollistavat materiaalin nopean ja tarkan sijoittamisen tulostusalueelle.

Voimakas imupöytä - Acuity F sisältää erittäin voimakkaan imupöydän, joka pitää materiaalin kuin materiaalin - jopa epätasaiset aaltopahvit luotettavasti kiinni tulostusalustassa.

Automaattinen puhdistus järjestelmä (AMS) - AMS järjestelmä automatisoi ensisijaisen tulostinpäiden puhdistusrutiinin. Automatisoitu järjestelmä on erittäin nopea sekä vapauttaa operaattorin tekemään tuottavaa työtä samalla kun tulostin huolehtii itsestään. Ei enää unohduksesta johtuvia tulostinpäiden tukkeumia, eikä puhdistustarvetta tulostuksen aloituksessa aamuisin.

Need for Speed - Acuity F sisältää 6 tulostuspäätä / värikanava. Useammat tulostuspäät mahdollistavat tuotantonopeuden nostamisen jopa 155m2/h luokkaan. Lähes 4000 suutinta / värikanava pitävät huolen siitä, ettei yksi hetkellisesti tukkeutunut suutin vaikuta näkyvästi tulostusjälkeen korkeimmillakaan nopeuksilla. Acuity F sisältää - muiden Acuity tulostimien tavoin - vaihtuvan pisarakoon teknologian. Lisäämällä vaaleat värit Acuity F kykenee tulostamaan vieläkin parempia liukusävyjä sekä vaaleita yksityiskohtia korkeammilla nopeuksilla.

Acuity F tasotulostimen speksit

Tulostusalue enintään
 • Levyt: 2510mm x 3060mm
Tulostimen mitat
 • Acuity F: 5720mm x 4820mm, 1815kg
 • Tulostimen korkeus: 1480mm

Uvijet Värit

Uvijet värien perhe tarjoaa joustavuutta tuotantoon. Uvijet värit toimivat niin sisä- kuin ulkokäytössäkin bannereissa, myyntitelineissä, messutulosteissa, taustavalaistuissa tuotteissa, kylteissä ja opasteissa sekä tulostettaessa lasille, metallille, akryylille ja lähes kaikille levymateriaaleille. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Fujifilmin oma väritehdas valmistaa Acuity F tulostimille UV-kuivattavaa omaa värisarjaa Uvijet WI.

Acuity F värikonfiguraatiot
6 kanavaa: CMYKLcLm
7 kanavaa: CMYKLcLm + W

Tekniset tiedot ja käyttöönotto


Yhteydenottotapa