• OFFSETMATERIAALIT
    Fujifilm, Huber Group, Vulcan, Rollin, PressMax, Pantone

Painon tarvikkeet

KTA ei ole vain Fujin filmejä ja levyjä tai BASF:n värejä. Graafinen teollisuus tarvitsee monenlaista pientä tilpehööriä ja apuainetta tuotantonsa pyörittämiseen. Meillä näitä perinteisiä ja uusia pikkutarvikkeita on monen moista. Jos jokin tuote ei näytä helposti listoiltamme löytyvän, niin kysy sähköpostilla kta at kta fi tai soita osastojen tuotepäälliköille. Tilataan sitten tehtaalta, jos hyllystä ei sitten löydykkään.

 

Kohopainolaatat

Toyobo Fotopolymeerilaatat ovat vesikehitteisiä kohopainolaattoja. Kovuuslaatuja on tehtaalla useita ja pohjamateriaaleja ovat M=metalli ja F=filmi.

 

Luupit

Peak on perinteinen japanilainen tarkkuusoptiikan valmistaja

Peak luuppimallistossa on vaihtoehtoja ihan liikaakin. Me olemme pyrkineet ottamaan myyntiin vain ne joille on kysyntää. Silti koko tehtaan valikoima on tarjolla asiakkaalle.

 

Pesukankaat

Automaattisissa kuminpesulaitteissa käytettävä Printmaster pesukangas. Jumborullat 500 m, myös konekohtaisia valmiita pikkurullia.

 

Pölytysjauheet

KSL pölytysjauheet ovat tehokkaita ainutlatuisen lajitteluprosessin ansiosta. Kukin raekoko sisältää vain omaa karkeuttaan ja näin vältytään ylipölyttämiseltä.