• Suurkuvatulostimet
  Valokuvantarkkaa rullatulostusta
 • Painokoneet
  KOMORI
 • Suurkuvamateriaalit
  Kaikille tulostusmenetelmille
 • Sitomomateriaalit
  Kirjatuotannon perustuotteet
 • Laitteet
  Fujifilm JetPress 750 arkkipainokone
 • Leikkurit
  Kongsberg tasoleikkuri
 • Suurkuvatulostimet
  myös suurille leveyksille
 • Ohjelmistot
  Ohjelmistoja painoalan ammattilaisille

Drupa 2024

Drupa 2024 järjestetään 28.05. - 07.06.2024 Dusseldorfissa, Saksassa. Aukioloajat 10.00 - 18.00 arkena ja 10.00 - 17.00 viikonloppuna.

Tämän kertaisen Drupan keskeinen anti on Digitalisaatio. Painomäärien muutokset ja ennakoimattomuus ovat tämän päivän termejä painoalalla. Lyhyempiä sarjoja kilpailtuun hintaan.

Siksi laitteiden käyttökuntoon laitot-, hukkapainamisenmäärät, tuotannon joustot-, muuttuva data, personoidut painokset siirtävät painamisen painopistettä digitaalisten tulostusratkaisuiden ympärille.

KTA-Yhtiöiden edustamissa tuotteissa digitaaliset tulostusratkaisut lyövät kättä perinteisen painamisen kanssa.

Tarjonnastamme löytyvät perinteisen ja pakkauspainamisen offset koneet-, materiaalit ja painolevyt.

Toisaalla tarjoamme kattavan digitaalisten painoratkaisuiden kirjon, joka sisältää ratkaisut perinteisen painamisen-, aaltopahvi-, taivekartonki-, joustopakkauspainamisen- kuin suurkuvan tarpeisiin.

Digitalisaatio näkyy myös jälkikäsittely segmentissä. KTA:lla on kattava edustus jälkikäsittely- ja mittauslaitteita.  Valikoimista löytyy mm. paperileikkurit-, giljotiinit- digitaaliset stanssit-, digitaaliset tasoleikkurit-, liimalinjat, paperikassien valmistuslinjat.

Tervetuloa Drupaan ja sovitaan Teille sopivin tapaamisaika kalenteristanne.


FujiFilm Halli 8B Osasto A02 - A02-6

Suomessa FujiFilm on ollut KTA:n edustamana jo yli 50-vuotta. Drupa 2024- tarjoaa asiakkaille ennen näkemättömän digitalisaation murroksen FujiFimin osastolla (Halli 8B, A02)

FujiFilm tuoteperheestä esillä ovat:
-Revoria Press GC12500. (B2XL, arkkikoko: 750 x 662mm)
-JetPress750S, B2 -koon arkki inkjet
-JetPress1160CFG, rulla inkjet
-Jet Press FP790 – joustopakkaus

Lisäksi FujiFilm esittelee aivan uuden väriteknologian Aquafuze:n. Kyseessä on vesipohjainen väri joka kuivataan UV-teknologian avulla. UV-kovettuva vesipohjainen muste soveltuu sisätilojen kyltti- ja tapettisovelluksiin, mikä vastaa suurkuvatulostuksen kasvaviin tarpeisiin.

Aquafuze teknologia turvallisen ja hajuttoman musteen tulostuksen aikana sekä korkean hankauskestävyyden ja yhteensopivuuden useiden tulostusmateriaalien kanssa. Lisäksi väri sopii joustavuutensa vuoksi syvävedettäviin tuotteisiin.FujiFilm hallplan Drupa 2024


WonderJet Halli 5 Osasto D08

Wonderjet on uraauurtava single pass tulostusteknologian saralla ja Wonderjetistä onkin tullut standardi aaltopahviteollisuuden keskuudessa eritoten Aasian markkinoilla.

Wonderjet -tulostimet ovat suunnattu pakkaus sekä POS -teollisuuden tarpeisiin. 

Drupa 2024 -messuilla esillä on kolme erilaista Wonderjet ratkaisua:
-WD250-32A++ water based pigment ink multipass (max. tulostusnopeus 1400 m2/h)
-WD PRINT MASTER UV multipass CMYK+W five color (max. tulostusnopeus 1400 m2/h)
-WD200-120A++ water based pigment ink single pass (max. tulostusnopeus 4500 -13000m2/h)

Wonderjet tulostimia on saatavilla multipass- ja single pass tulostusteknologialla sekä eri värivaihtoehdoilla. Dye-, Pigment ja UV värit.
Liyu - Platinum Halli 8B Osasto B31-1

Platinum tuoteperhe on edustaa ehdottomasti alan kärkeä suurkuvan ja POS -segmenttien osalta.

Laitteet on valmistettu parhaimmista komponenteistä, print hedeistä ja väreistä mitä on saatavilla.

Platinum sarjassa on:
-Rullatulostimet (1,6-5,3metriä. EcoSolvent ja UV-teknologiat)
-Tasotulostimet (1,25*2,5 metriä. Uv-teknologia)
-Hybrid UV -tulostimet (2,05m ja 3,3m läpisyöttävät tulostimet varustettuna rulla median käyttömahdollisuudella)
-Sublimaatio tulostimet 3,2metriä. Paperi (max. nopeus 500m2/h- tai suoratulostus kankaalle max. 250m/2)

Osastolla on lisäksi nähtävillä XLine -tasoleikkurit.


Komori Halli 15 Osasto E02

Drupa 2024 -messuilla Komori esittelee ensimmäistä kertaa uuden ympäristöystävällisen offsetpainokoneen sekä seuraavan sukupolven digipainokoneen. 

Tulostusteknologia jatkaa kehittymistään. Komori, jolla on asiantuntemusta offset- ja digitaalipainamisesta, jälkikäsittelystä ja teknologiasta, yhdistää ne kaikki, johtaa alaa äärimmäisillä ratkaisuilla, jotka säästävät yritysten arvokasta aikaa ja ympäristöä samalla kun lisäävät asiakkaiden luottamusta. Komori, suuntana uusi vuosisata.

Komori esittelee Drupassa seuraavaa, Commercial Print Zone-alueella nähtävillä Lithrone G37P advance EX edition (GL-837P-A), 37 tuuman (A1), kahdeksan värin kääntölaiteella varustettu täydellinen offsetpainokone H- UV LED (matala lämpö UV).

Packaging Zone-alueelta taas löytyy Lithrone GX40 advance EX -versio (GLX-740A+CC), UV-kuivureilla varustettu 40 tuuman (B1) 7-värinen arkkioffsetpainokone, jossa on kaksi lakkayksikköä.

Lisäksi Commercial Print Zonen digitaalisella alueella Komori esittelee uutta digitaalista painokonetta nimeltä J-Throne 29, 29 tuuman B2-arkki LED-UV-mustesuihkutulostimen, joka voi tulostaa jopa 6 000 ark/h yksipuoleisena ja 3  000 ark/h kaksipuoleisena. CMYK-nelivärisen digipainokoneen resoluutio on 1 200 dpi, ja sillä voidaan käyttää niin päällystettyä kuin päällystämätöntä paperia ilman esikäsittelyä.


Kongsberg Halli 8A Osasto B43

Laadusta ja luotettavuudesta tuttu Kongsberg esittelee Drupa 2024 tapahtumassa uuden Kongsberg Ultimate leikkurin, joka mullistaa aaltopahvi ja display tuotannon asiakaslähtöisen suunnittelun avulla. Kongsberg Ultimate kykenee uskomattomaan tarkkuuteen jopa 165m/min leikkuunopeudella. SmartZone ominaisuus taas pitää huolen siitä että leikkuria pystytään käyttämään turvallisesti ilman että se häiritsee tuotantoa. Sen lisäksi Kongsberg Ultimaten tuotanto- ja kokoonpanoprosessissa on pyritty hyödyntämään ympäristöystävällisiä sekä kierrätettyjä materiaaleja. Kun kaiken tämän yhdistää yhteen pakettiin on lopputuloksena leikkuri, joka on nopea, tehokas, tarkka ja käyttäjäystävällinen kokonaisuus kaikkiin leikkuu tarpeisiisi.


Eureka Halli 16 Osasto A01

Eureka Machinery tulee esittelemään Drupassa monipuolisesta tuotannostaan mm. R106Y kuumafoilauskoneen, T2-106Q stanssin, 137-giljotiini leikkuulinja, D150 arkittajan, EF1100PCW liimalaitteen, SD-1060W UV-lakkakoneen sekä S28E kolmiteräleikkurin. 

Eureka machineryn laitteet ovat kestäviä ja laadukkaita, siitä kertoo myös pitkään jatkunut yhteistyö Komorin sekä Baumannperfectan kanssa. Laitteet täyttävät kaikki kansainväliset standardit. 

Eureka Machineryn päätuotteita ovat erilaiset paperileikkurit ja leikkuulinjat, tasostanssit, kuumafoliointilaitteet, arkittajat, koteloliimalinjat, kolmiteräleikkurit, UV-lakkalaitteet, laminaattorit sekä paperipussikoneet.


Baumannperfecta Halli 15 Osasto E20

Älykkäitä ja modulaarisia ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille yksinkertaisista pinonnostimista täysin automaattisiin täry- ja leikkausjärjestelmiin. Räätälöidyt ratkaisumme sinun tarpeisiisi. Messuilla nähtävillä mm. täysautomaattinen leikkuulinja.


MBO Halli 15 Osasto E20

Kun tarvitset erittäin tarkkaa ja suorituskykyistä taittamista, monimutkaisia taittokuvioita tai vain ihan perinteistä taittamista, on MBO siihen luotettava valinta. Taittamisen jälkeiset toiminnot, kuten tuotteiden niputus sekä automaattinen lavaus CoBo-Stack yhteistyörobotilla ovat esillä messuilla. 


H+H  Halli 15 Osasto E20

Minitaittokoneet, jotka ovat erikoistuneet ohueen painopaperiin, kuten lääkkeiden pakkausselosteisiin tai käyttöohjeisiin. Modulaariset yksiköt on varustettu MBO M1 -ohjauksella ja ovat joustavia erilaisiin sovelluksiin.


Wohlenberg Halli 15 Osasto E20

Wohlenbergilta koneet ja laitteet kirjojen ja lehtien liimaamiseen sekä keräilyyn. Erilaiset selänkäsittely, leikkuu- sekä liimaustekniikat löydät Wohlenbergiltä.Meidät tapaat Drupassa:


 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • linkedin