• SUURKUVATULOSTIMET
  FujiFilm, Platinum, Epson
 • SUURKUVATULOSTIMET
  FujiFilm, Platinum, Epson
 • LEIKKURIT
  Kongsberg tasoleikkurit

FUJI suurkuvatulostimet


Uudistunut valikoima Fujin UV tulostimia taso-, hybridi- ja rullatulostukseen.

Lisätietoja:
Tarmo.Kuusela@kta.fi
Jarmo.Rissanen@kta.fi

 

FujiFilm Acuity Prime 20 ja 30

Acuity Prime on tasotulostin, joka tarjoaa kategoriansa parasta laatua ja tehokkuutta laajoilla materiaalivaihtoehdoilla. Tasotulostinta on saatavilla monissa eri hintaluokissa, ja se tarjoaa loistavan sijoitetun pääoman tuottoasteen.


Acuity Primen etuja

-Korkean resoluution greyscale tulostuspäät
-Tulostusnopeus max. 150m2/h
-Imualusta 5 imualueella
-Tehokas LED UV -kuivausjärjestelmä
-FujiFilm Uvijet LED UV musteet
-Automatisoitu tulostuspäiden huolto järjestelmä (APMS)Laaja valikoima korkean laadun tulosteita


Erinomainen sijoitetun pääoman tuottoaste

Vaihtelevalla pisarakoolla ja tarkan värikkäillä musteilla varusteltu Acuity Prime saavuttaa uskomattoman tulostusjäljen mahdollisimman pienillä muste kuluilla.

Korkeaa laatua nopeudesta tinkimättä

Acuity Prime tulostaa uskomatonta laatua materiaalista huolimatta ja tulostusjälki näyttää hyvältä katseluetäisyydestä huolimatta. Tasotulostimen imualusta puolestaan varmistaa sen, että arkit pysyvät tulostuksen aikana lujasti paikallaan, jotta tulostusjälki pysyy tasaisena arkista toiseen.


Laajenna luovuuttasi

Valkoista ja läpinäkyvää mustetta hyödyntäen Acuity Prime pystyy tulostamaan lähestulkoon mille tahansa materiaalille tinkimättä laadusta. Tasotulostimen laaja valikoima materiaalien suhteen mahdollistaa kokeilua, joka puolestaan saattaa tarjota uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Suunniteltu käyttäjäkokemuksen kannalta

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja helposti huollettavat tulostuspäät pitävät huolen siitä, että Acuity Primen käyttö sujuu mutkitta ja laitteen ylläpito on vaivatonta.

Tekniset tiedotFujiFilm Acuity Prime L


Acuity Prime L on suurikokoinen LED UV -tasotulostin, joka on varusteltu samoilla ominaisuuksilla kuin muukin Acuity Prime -tuoteperhe. Acuity Prime L on varusteltu isolla tasolla, jolla on mahdollista työstää kahta eri työtä samanaikaisesti.

Tekniset tiedot


Katso alla olevista linkeistä laitteen esittelyvideot:

Esittelyvideo1

Esittelyvideo2

Tutustu tarkemmin laitteen ominaisuuksiin näistä linkeistä:

Kokonaiskatsaus

Kustannustehokkuus

Helppokäyttöisyys

Ympäristöystävällisyys

Lisätiedot:
Tarmo Kuusela
tarmo.kuusela@kta.fi
050 354 1632

 

FujiFilm Acuity Ultra R2

Acuity Ultra R2 on korkeaan laatuun ja nopeaan tuotantoon kykenevä suurkuvatulostin, jonka toiminta perustuu UV ja LED musteteknologiaan. Käyttäjäystävällisyys ja laadukkaat musteet pitävät huolen siitä, että Acuity Ultra R2 kykenee tuottamaan huipputarkkoja grafiikoita nopeasti. Acuity Ultra R2 on ainutlaatuinen suurkuvatulostin siinä mielessä, että se yhdistää huipputarkan laadun, nopean tuottavuuden ja hämmästyttävän korkea sijoitetun pääoman tuotoasteen yhdessä laitteessa.


Acuity Ultra R2 etuja

-Pisarakoko 3.5Pl.
-Vesijäähdytetty imualusta
-Tarkka ja luotettava median kuljetusjärjestelmä
-Tulostusleveydessä 3.2m ja 5m vaihtoehdot
-Vaihtoehtoina UV ja LED kuivausjärjestelmät
-FujiFilm Uvijet GS ja AU musteet
-Tulostusnopeus max. 400m2/h
-Tulostuspaksuuden vaihteluväli 0.1mm - 2.0mm
-Multi-roll tulostus
-Tulostaminen mahdollista jopa kuumuus aroille materiaaleille
-Helposti ymmärrettävä käyttöliittymä


Uskomaton sijoitetun pääoman tuottoaste


Loistava tuottavuuden ja käyttökustannuksien suhde

Ihanteellinen laadun, nopeuden ja käyttökustannuksien suhde pitää huolen siitä, että tekemäsi työ palaa takaisin käsiisi tuottona teitpä sitten sisä tai ulkotilojen grafiikkoja. Tarjoa parempaa laatua - tuota suuremmilla volyymeilla. Aja yritystoimintaasi eteenpäin uskomattomalla Acuity Ultra R2 suurkuvatulostimella, joka hyödyntää maailman johtavaa musteteknologiaa.

Hämmästyttävän korkeaa laatua suurkuva formaatissa

Acuity Ultra R2 takaa erinomaisen laadun, tuottavuuden ja luotettavuuden, josta Acuity sarja on aina ollut tunnettu. 5m tulostusleveys ja 3.5Pl. pisarakoko pitävät huolen siitä että tulosteesi ovat aina korkealaatuista tasoa. 

Jätä jälkesi

Acuity Ultra R2 korkealaatuisilla tulosteilla pidät huolen siitä, että jälki on tarkkaa ja värimaailmaltaan henkeäsalpaavaa siitä huolimatta missä ja miltä näköetäisyydeltä lopputulosta katsotaan.

Kestävä ja luotettava

Tukeva runko ja suoraviivainen, tärinätön tulostuspää, jota tukee luotettava arkinsyöttöjärjesjtelmä, takaa lopputuloksen laadun ensimmäisestä pisarasta viimeiseen.


Acuity Ultra R20 on luotu lisäämään tehokkuutta

Suurkuvatulostin on varusteltu edistyneillä ominaisuuksilla joustavuutta ja tehokasta tulostusta varten, näihin kuuluu mm. kuumuus arkoja materiaaleja varten kehitelty viilentävä imualusta, taustavalaistus joka mahdollistaa tulosteiden laaduntarkastuksen tulostamisen aikana ja automatisoidun tulostuspäiden "spitting" järjestelmän, joka pitää huolen että tulosteesi ovat aina tasalaatuisia.

Helppokäyttöisyys säästää aikaa ja rahaa

Hyödyntämällä Acuity Ultra R2 ominaisuuksia voit nopeuttaa työsi valmisteluaikoja, ja tarkistaa helposti tekemäsi työn laadun suorittamalla päivittäiset huoltotoimenpiteet.

Tekniset tiedot


Lisätietoja Tarmo.Kuusela@kta.fi

 

FujiFilm Acuity Ultra Hybrid LED

Acuity Ultra Hybrid LED on huippuluokan suurkuvatulostin, joka tarjoaa hyvin korkean luokan tulostusjälkeä jopa 3.3m leveille materiaaleille. Käyttäjäystävällinen ja laadukkailla musteilla varustettu Acuity Ultra Hybrid LED tarjoaa käyttäjälleen valokuvantarkkaa tulostusjälkeä, huimat tulostusnopeudet ja erinomaisen tuottoasteen sijoitetulle pääomalle. 


Tekniset tiedot


Lisätietoja Tarmo.Kuusela@kta.fi

 
 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • linkedin