• SUURKUVAMATERIAALIT
  Euromedia, Arplen, A.Berger, Folex, Pantone
 • SUURKUVAMATERIAALIT
  Euromedia, Folex, Pantone
 • Leikkurit
  Kongsberg tasoleikkuri

FUJI suurkuvatulostimet

Uudistunut valikoima Fujin UV tulostimia taso-, hybridi- ja rullatulostukseen.

Lisätietoja:
Tarmo.Kuusela@kta.fi
Jarmo.Rissanen@kta.fi

 

Acuity Prime tasotulostin

FujiFilmin uuden sukupolven Acuity Prime UV-tasotulostin sarja on suunniteltu helppokäyttöisyys ja työergonomia mielessä.

FujiFilm Acuity Prime -sarjan FB20 ja FB30 tulostimet ovat taloudellinen ratkaisu, kun tärkeää on Teho, Laatu ja Joustavuus.


Acuity Primeen on tullut liuta uusia vakio-ominaisuuksia kuten anti crash sensors, automaattinen korkeudensäädin, anti static bar, automaattinen tulostuspäiden puhdistusjärjestelmä ja pneumaattiset kohdistusnastat jotka helpottavat materaalin asemointia tulostuspöydällä.

Tulostin käyttää Ricoh Gen 5 tulostuspäitä vaihtelevalla pisarakoolla (7-21pl). Laitteen tulostusalue on 2540mm x 1274mm viidellä säädettävällä imualueella. Tulostusmateriaalin maksimi korkeus on puolestaan 51mm (max. 45kg), ja laitteessa on myös sisäänrakennettu Uvijet HM mustejärjestelmä primerillä.

Tulostimessa on CMYK -, värien lisäksi mahdollista käyttää lakkaa -, primeriä- ja valkoista osaväriä.

Katso alla olevista linkeistä laitteen esittelyvideot:

Esittelyvideo1

Esittelyvideo2

Tutustu tarkemmin laitteen ominaisuuksiin näistä linkeistä:

Kokonaiskatsaus

Kustannustehokkuus

Helppokäyttöisyys

Ympäristöystävällisyys

Lisätiedot:

Tarmo Kuusela

tarmo.kuusela@kta.fi

050 354 1632

 

Acuity Ultra leveä rullatulostin

Supertehokas rullalta rullalle tulostava uutuus niin sisä kuin ulkokäyttöön tarkoitetuille tulosteille lähes valokuvatason laadulla. Saatavana joko 3,2 m tai 5,0 m leveydellä.

Standardina kuusi väriä ( CMYK ja LC+LM)

Optiona valkoinen

3,5 pikolitran tulostinpäät

0,1 - 2,0 mm materiaalivahvuudet

Tuottavuus 181 m2/h tai 236 m2/h

Lisätietoja Tarmo.Kuusela@kta.fi

 

Acuity LED 1600 II UV Hybridi

Uusi Fujifilm Acuity LED 1600 II on suurformaattinen ja erittäin korkealaatuinen hybridi tulostin. LED 1600 sisältää Fujifilmin uusimmat teknologiset läpimurrot LED UV kuivaustekniikan, värikemian ja tulostuspäiden harmonisessa kombinaatiossa. Acuity LEDillä voit tuottaa lähes valokuvalaatuisia tulosteita erittäin korkealla laadulla ja suurkuvatulosteita parhaimmillaan jopa 33m2/h nopeudella. 


Aidosti välittömästi kuivat UV tulosteet voit ajaa välittömästi rullalle luotettavan rullalta rullalle tulostuksen ansiosta. Rullatulostuksen tuotteina LED:llä normaalisti tuotetaan bannereita, ikkunateippauksia myymälöihin (3-kerrostulostus yhdellä läpiajolla), julisteita, kangastulosteita jne. Samalla laitteella tulostat rullatulosteiden lisäksi myös jäykät levymateriaalit, kuten PET-, akryyli-, polykarbonaattilevyt korkealaatuisia myyntipiste- sekä opastetuotteita varten.

Miten LED UV on Parempi sinun liiketoiminnallesi?

Acuity LED 1600 II tarjoaa kaikenkokoisille suurkuvatulostajille mahdollisuuden:

 • Korkealaatuisen ja täsmällisen tulostusjäljen
 • Mahdollistaa helpommin kierrätettävissä olevien materiaalien käytön
 • Erittäin alhainen sähkön kulutus verrattuna muihin värin kuivatustekniikoihin
 • Välittömästi tulostusvalmis ilman lämmitysaikoja!
 • Oikea leveän formaatin hybridi - rulla- ja levymateriaaleille
 • Tulostuspöydissä on näppärä mekanismi, jolla pöytä vie vain vähän tilaa silloin kun se ei ole käytössä.

Kuinka UV LED on Parempi ympäristölle?

Acuity LED 1600 II:n alhaisen lämpötilan kuivaus ei mahdollista vain energian säästöä vaan myös mahdollisuuden tulostaa ympäristöystävällisemmille materiaaleille. Molemmat ympäristönsäästö ominaisuudet vaikuttamatta negatiivisesti laatuun, jota asiakkaasi ovat tottuneet sinulta saamaan.

 • Tulostusmahdollisuus kierrätetyille, poloyolefin filmeille
 • UV LED lamput ovat erittäin pitkä-ikäisiä (vähintään 10 000h)
 • Ei hukkalämpöä, ei haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), eikä ozonia.
 • Eliminoi tarpeen ympäristölle haitallisille monimetalli lampuille
 • Väripussien pakkaukset ovat kierrätettäviä

Fujifilm Acuity LED 1600 II Teknologia ja speksit

LED UV Lamput

Patentoitu LED kuivausjärjestelmä on täsmällisesti hienosäädetty kuivaamaan Uvijet värit kahdessa vaiheessa. Pieni alhaisen UV annoksen tarjoava "LED pinning" lamppu lähellä tulostuspäitä asettaa pisteen kuivattaen sen pinnan, kunnes varsinainen LED kuivauslamppu huolehtii täydellisestä kuivatuksesta - tuloste on valmis käytettäväksi välittömästi.

Tulostuspäät

Acuity LED 1600 II käyttää kahdeksaa Fujifilm Dimatix Q-luokan korkean taajuuden tulostuspäätä nopeaan, täsmälliseen ja pitkäikäiseen tuotantoon. VersaDrop teknologia, täsmällinen pisaran muodostuksen teknologia ja erilliset värin asetus sekä kuivatus prosessit mahdollistavat Acuity LED 1600 II tulostimen erittäin korkean tulostuslaadun yllättävän korkeilla nopeuksilla.

Tulostimen tekniset speksit

 • Mitat ilman pöytiä: Leveys 3251mm, syvyys 787mm ja korkeus 1550mm.
 • Mitat pöytien kanssa: Leveys 3251mm, syvyys 4394mm ja korkeus 1550mm.
 • Enimmäis tulostusleveys: Materiaalin leveys: 1620mm ja tulostusleveys: 1610mm.
 • Tulostusmateriaalin enimmäis paksuus: Jäykät materiaalit: 10mm ja rullamateriaalit: 1mm
 • Enimmäistulostusnopeus: 33 m2/h.

Uvijet värit

Acuity LED 1600 II tulostimelle on kehitetty oma dedikoitu 8 värinen UV LED kuivattava väri, sisältäen molemmat erikoisvärit - lakan ja valkoisen. Uvijet LL LED UV kuivattavat värit on tehty käyttäen Fujifilmin Micro-V teknologiaa. Uvijet LL värit tarjoavat voimakkaamman pigementoinnin, laajan väriavaruuden sekä kyvyn tuottaa voimakkaita ja värikylläisiä tulosteita. Uvijet LL värit paritettuna yhteen Dimatix tulostuspäiden kanssa antavat Acuity LED:lle kyvyn tulostaa värejä, valkoista ja lakkaa yhdellä tulostuksella.

Videot

 

Acuity F

Fujifilm Acuity F on suositun Acuity tulostinperheen tehokkain tasotulostin. Acuity F:n suurin tulostusnopeus on jopa 155m2/h - Acuity F on rakennettu todelliseksi tuotannon työhevoseksi.

Acuity F on omimmillaan kovassa tuotantokäytössä, mutta yhtälailla siltä onnistuu hyvin läheltäkin katseltavat tulosteet. Valkoisen värin lisäämällä Acuity F:n sovellusmahdollisuudet laajenevat entisestään avaten tulostusmahdollisuudet värillisille ja läpinäkyville materiaaleille. F sisältää kaikki Acuity Select alustan edut, sisältäen erittäin korkean kuvanlaadun, luotettavuuden sekä monipuolisen ja helpon käytön, mutta se on optimoitu erittäin tuottavaksi tasotulostimeksi vain levymateriaaleille.

Acuity F ominaisuuksia

Jatkuva keskeytymätön tuotanto - Acuity F esittelee Dual Print Zones ratkaisun. Molemmilla on täysin oma imujärjestelmänsä. Keskeytymätön tuotanto on mahdollista, sillä voit ladata toiseen päähän levyjä, samalla kun tulostin tulostaa toisessa päässä oleville levyille. Aikaisemmista Acuity tasotulostimista poiketen, tuplakokoinen pöytä on vakiona.

Automaattinen kohdistustappi järjestelmä - Acuity F sisältää materiaalin kohdistustapit, joita voidaan hallita automaattisesti tai manuaalisesti. Kohdistustapit mahdollistavat materiaalin nopean ja tarkan sijoittamisen tulostusalueelle.

Voimakas imupöytä - Acuity F sisältää erittäin voimakkaan imupöydän, joka pitää materiaalin kuin materiaalin - jopa epätasaiset aaltopahvit luotettavasti kiinni tulostusalustassa.

Automaattinen puhdistus järjestelmä (AMS) - AMS järjestelmä automatisoi ensisijaisen tulostinpäiden puhdistusrutiinin. Automatisoitu järjestelmä on erittäin nopea sekä vapauttaa operaattorin tekemään tuottavaa työtä samalla kun tulostin huolehtii itsestään. Ei enää unohduksesta johtuvia tulostinpäiden tukkeumia, eikä puhdistustarvetta tulostuksen aloituksessa aamuisin.

Need for Speed - Acuity F sisältää 6 tulostuspäätä / värikanava. Useammat tulostuspäät mahdollistavat tuotantonopeuden nostamisen jopa 155m2/h luokkaan. Lähes 4000 suutinta / värikanava pitävät huolen siitä, ettei yksi hetkellisesti tukkeutunut suutin vaikuta näkyvästi tulostusjälkeen korkeimmillakaan nopeuksilla. Acuity F sisältää - muiden Acuity tulostimien tavoin - vaihtuvan pisarakoon teknologian. Lisäämällä vaaleat värit Acuity F kykenee tulostamaan vieläkin parempia liukusävyjä sekä vaaleita yksityiskohtia korkeammilla nopeuksilla.

Acuity F tasotulostimen speksit

Tulostusalue enintään
 • Levyt: 2510mm x 3060mm
Tulostimen mitat
 • Acuity F: 5720mm x 4820mm, 1815kg
 • Tulostimen korkeus: 1480mm

Uvijet Värit

Uvijet värien perhe tarjoaa joustavuutta tuotantoon. Uvijet värit toimivat niin sisä- kuin ulkokäytössäkin bannereissa, myyntitelineissä, messutulosteissa, taustavalaistuissa tuotteissa, kylteissä ja opasteissa sekä tulostettaessa lasille, metallille, akryylille ja lähes kaikille levymateriaaleille. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Fujifilmin oma väritehdas valmistaa Acuity F tulostimille UV-kuivattavaa omaa värisarjaa Uvijet WI.

Acuity F värikonfiguraatiot
6 kanavaa: CMYKLcLm
7 kanavaa: CMYKLcLm + W

Tekniset tiedot ja käyttöönotto