• LAITTEET JA OHJELMAT
  Fujifilm, Esko, Kongsberg, XMF, Acuity, X-Rite, ArtiosCAD, Artpro+
 • LAITTEET JA OHJELMAT
  Suurkuvatulostimet
 • LAITTEET JA OHJELMAT
  MGI arkkitulostimet, viimeistelylaitteet
 • PAINOKONEET
  Komori
 • PAINOKONEET
  Fuji Jetpress
 • Ohjelmistot
  Ohjelmistoja painoalan ammattilaisille
 • Leikkurit
  Kongsberg tasoleikkuri

X-Rite mittalaitteet laadunvalvontaan

X-Rite ja Gretag densitometrit ovat jo käsite Suomessa. Yli 1 100 mittaria Graafisen teollisuuden päivittäisessä laadunvalvonnassa on osoitus hyvästä laadusta ja käyttömukavuudesta.

eXact on markkinoiden tarkin LAB ja Delta E mittalaite päivittäiseen laadunvalvontaan ja vaativaan analysointiin painamisessa ja värinsekoituksessa.

Eye One mittalaitesarjasta löytyy nopea ja helppokäyttöinen työkalu niin vakavalle harrasatajalle, kuin värinhallinnan ammattilaiselle.

Lisätietoja:
Reinhard.Lindqvist@kta.fi
0400 426 245

X-Rite densitometrit

Helppokäyttöiset ja suomenkielisin valikoin varustetut DensiEye 700 mittarit tai symboolinäyttöiset X-Rite 500 sarjan Spektrodensitometrit

 

X-Rite levypistemittarit

Uudet iCPlate2 X ja XT korvaavat aiemmat iCPlate2 Basic ja Advanced mallit. Uutuutena X-Rite PlateScope mittari.

Densitometriä ei pidä käyttää levyjen pistekoon mittaamiseen, koska niiden lukemien analysointilogiikka ei ole tarkoitettu siihen.

 

X-Rite spektrofotometrit

Tämän päivän spektrofotometrit ovat näppäränkokoisia tarkkoja mittalaitteita. Niiden käyttökohteiden kirjolla ei tunnu olevan mitään rajaa. Ne soveltuvat niin painotöiden arviointiin, värinhallinnan mittauksiin, monitorien säätöön, videoprojektorien värien virittelyyn, jne jne..

 

X-Rite automaattimittarit painoarkille

Nopeassa tuotannossa ei aina ehdi mitata arkkeja värikenttä kerrallaan. Silloin avuksi tulevat automaattiset mittalaitteet