• SUURKUVATULOSTIMET
  FujiFilm, Platinum, Epson
 • SUURKUVATULOSTIMET
  FujiFilm, Platinum, Epson
 • LEIKKURIT
  Kongsberg tasoleikkurit

FujiFilm Acuity Ultra R2

Acuity Ultra R2 on korkeaan laatuun ja nopeaan tuotantoon kykenevä suurkuvatulostin, jonka toiminta perustuu UV ja LED musteteknologiaan. Käyttäjäystävällisyys ja laadukkaat musteet pitävät huolen siitä, että Acuity Ultra R2 kykenee tuottamaan huipputarkkoja grafiikoita nopeasti. Acuity Ultra R2 on ainutlaatuinen suurkuvatulostin siinä mielessä, että se yhdistää huipputarkan laadun, nopean tuottavuuden ja hämmästyttävän korkea sijoitetun pääoman tuotoasteen yhdessä laitteessa.


Acuity Ultra R2 etuja

-Pisarakoko 3.5Pl.
-Vesijäähdytetty imualusta
-Tarkka ja luotettava median kuljetusjärjestelmä
-Tulostusleveydessä 3.2m ja 5m vaihtoehdot
-Vaihtoehtoina UV ja LED kuivausjärjestelmät
-FujiFilm Uvijet GS ja AU musteet
-Tulostusnopeus max. 400m2/h
-Tulostuspaksuuden vaihteluväli 0.1mm - 2.0mm
-Multi-roll tulostus
-Tulostaminen mahdollista jopa kuumuus aroille materiaaleille
-Helposti ymmärrettävä käyttöliittymä


Uskomaton sijoitetun pääoman tuottoaste


Loistava tuottavuuden ja käyttökustannuksien suhde

Ihanteellinen laadun, nopeuden ja käyttökustannuksien suhde pitää huolen siitä, että tekemäsi työ palaa takaisin käsiisi tuottona teitpä sitten sisä tai ulkotilojen grafiikkoja. Tarjoa parempaa laatua - tuota suuremmilla volyymeilla. Aja yritystoimintaasi eteenpäin uskomattomalla Acuity Ultra R2 suurkuvatulostimella, joka hyödyntää maailman johtavaa musteteknologiaa.

Hämmästyttävän korkeaa laatua suurkuva formaatissa

Acuity Ultra R2 takaa erinomaisen laadun, tuottavuuden ja luotettavuuden, josta Acuity sarja on aina ollut tunnettu. 5m tulostusleveys ja 3.5Pl. pisarakoko pitävät huolen siitä että tulosteesi ovat aina korkealaatuista tasoa. 

Jätä jälkesi

Acuity Ultra R2 korkealaatuisilla tulosteilla pidät huolen siitä, että jälki on tarkkaa ja värimaailmaltaan henkeäsalpaavaa siitä huolimatta missä ja miltä näköetäisyydeltä lopputulosta katsotaan.

Kestävä ja luotettava

Tukeva runko ja suoraviivainen, tärinätön tulostuspää, jota tukee luotettava arkinsyöttöjärjesjtelmä, takaa lopputuloksen laadun ensimmäisestä pisarasta viimeiseen.


Acuity Ultra R20 on luotu lisäämään tehokkuutta

Suurkuvatulostin on varusteltu edistyneillä ominaisuuksilla joustavuutta ja tehokasta tulostusta varten, näihin kuuluu mm. kuumuus arkoja materiaaleja varten kehitelty viilentävä imualusta, taustavalaistus joka mahdollistaa tulosteiden laaduntarkastuksen tulostamisen aikana ja automatisoidun tulostuspäiden "spitting" järjestelmän, joka pitää huolen että tulosteesi ovat aina tasalaatuisia.

Helppokäyttöisyys säästää aikaa ja rahaa

Hyödyntämällä Acuity Ultra R2 ominaisuuksia voit nopeuttaa työsi valmisteluaikoja, ja tarkistaa helposti tekemäsi työn laadun suorittamalla päivittäiset huoltotoimenpiteet.

Tekniset tiedot


Lisätietoja Tarmo.Kuusela@kta.fi

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • linkedin